Pages

Tuesday, April 30, 2013

PENGUMUMAN : Radix Fried Chicken


Pihak Darul Rahmat Sdn Bhd pada hari ini telah mengumumkan keinginan mereka untuk membangunkan sebuah jenama baru di premis mereka di sekitar Lembah Klang, iaitu D'RC-Darul Rahmat Chicken.

Sehubungan dengan itu, semua cawangan Radix Fried Chicken yang sebelum ini diuruskan oleh Darul Rahmat Sdn Bhd akan diserahkan semula kepada Kumpulan HPA.

Cawangan terlibat adalah Alor Setar, Sungai Petani, Ipoh, Kubang Kerian dan Kuala Terengganu. Manakala cawangan di Lembah Klang seperti Shah Alam, Bandar Baru Bangi dan Sungai Besi akan dijenamakan semula sebagai D'RC-Darul Rahmat Chicken.

Menu Ayam Organik akan dikekalkan sebagai menu utama di samping menu-menu baru.

Pihak Darul Rahmat juga ingin mengucapkan jutaan terima kasih di atas sokongan dan du'a anda semua dan ingin meminta maaf di atas segala kekurangan yang dialami sepanjang menguruskan Radix Fried Chicken.

Terima kasih.

1 comments:

Anonymous said...

tukar nama,tp gaji pekerja xnk bayar..company ni tggu lg seminggu dr skrg akan dapat surat saman dr semua bekas pekerja yg belum dapat gaji..padan muka..main2 duit pekerja.

KPT ini ditubuhkan untuk mewujudkan satu pasukan yang terdiri daripada PJS, PPJS peringkat Zon Timur (Kelantan, Terengganu dan Pahang) serta pengurusan HPA (Marketing, Zone, PPU) bagi merancang, menyelaras serta menguruskan semua hal-hal yang berkaitan dengan perlaksanaan program supaya ianya benar-benar dapat mencapai matlamat melahirkan usahawan sebenar. Semoga dengan Kesatuan Fikrah dan Perjuangan akan menghasilkan kejayaan Ummah dalam memartabatkan " PRODUK HALAL TANGGUNGJAWAB BERSAMA ".

1 HPA 1 PERJUANGAN 1 UMMAH

 

Followers

Hayati perjuangan HPA

" Jangan jadikan Wang sebagai alat utama sehingga lupa diri, dan lupa bahawa HPA lahir dari hasil keringat mereka terdahulu yang berjuang dengan penuh kepayahan."

Boikot