Pages

Sunday, November 3, 2013

Urutan Khas Melayu JAWI

Sila "KLIK" untuk paparan yang lebih jelas

Jom kita sama-sama memartabatkan kembali urutan ini bersama dengan HPA bagi mengekalkan warisan yang ditinggalkan oleh generasi terdahulu. Keberkesanan dan kesembuhan dari kaedah ini diperakui oleh satu generasi ke satu generasi dan sampailah sekarang..

Jangan lepaskan peluang ini kerana ianya julung-julung kali diadakan. Banyak rahsia keilmuan yang ada disebalik kursus ini.

Daftar sekarang.. 

0 comments:

KPT ini ditubuhkan untuk mewujudkan satu pasukan yang terdiri daripada PJS, PPJS peringkat Zon Timur (Kelantan, Terengganu dan Pahang) serta pengurusan HPA (Marketing, Zone, PPU) bagi merancang, menyelaras serta menguruskan semua hal-hal yang berkaitan dengan perlaksanaan program supaya ianya benar-benar dapat mencapai matlamat melahirkan usahawan sebenar. Semoga dengan Kesatuan Fikrah dan Perjuangan akan menghasilkan kejayaan Ummah dalam memartabatkan " PRODUK HALAL TANGGUNGJAWAB BERSAMA ".

1 HPA 1 PERJUANGAN 1 UMMAH

 

Followers

Hayati perjuangan HPA

" Jangan jadikan Wang sebagai alat utama sehingga lupa diri, dan lupa bahawa HPA lahir dari hasil keringat mereka terdahulu yang berjuang dengan penuh kepayahan."

Boikot