Pages

Thursday, February 12, 2015

Sebuah Kesembuhan

Herba juga makhluq seperti manusia yang mampu berperanan dengan Izin Allah. Berdoalah dengan bersungguh² agar herba menjadi solusi terbaik hasil dari istiharah dengan Allah. Kesabaran juga mengatasi semua mukjizat herba kerana tanpa sabar kesembuhan tak bisa berlaku. Banyak orang yang tidak sabar lantas minta sembuh dengan Allah ternyata sesudah itu dia tidak sabar menunggu masanya untuk diijabahkan. Dia pun berhenti dan bagaimana Allah mahu menolongnya ?

Maksud firman Allah: " dapatkan pertolongan dari jalan sabar dan solat".

Ambil herba tapi tak sabar ,tidak akan ada pertolongan. Begitu juga ambil herba tanpa solat, kesihatan tak jadi kebaikan kerana sihat pun tidak sujud kepada Allah. Herba juga makhluk yang patuh dan sentiasa bertasbih kepada Allah ,tidakkah salah jika menyuruh orang megambil herba tanpa disuluhi dengan ingatan sabar dan solat?

(PU HPA GROUP OF COMPANIES)

0 comments:

KPT ini ditubuhkan untuk mewujudkan satu pasukan yang terdiri daripada PJS, PPJS peringkat Zon Timur (Kelantan, Terengganu dan Pahang) serta pengurusan HPA (Marketing, Zone, PPU) bagi merancang, menyelaras serta menguruskan semua hal-hal yang berkaitan dengan perlaksanaan program supaya ianya benar-benar dapat mencapai matlamat melahirkan usahawan sebenar. Semoga dengan Kesatuan Fikrah dan Perjuangan akan menghasilkan kejayaan Ummah dalam memartabatkan " PRODUK HALAL TANGGUNGJAWAB BERSAMA ".

1 HPA 1 PERJUANGAN 1 UMMAH

 

Followers

Hayati perjuangan HPA

" Jangan jadikan Wang sebagai alat utama sehingga lupa diri, dan lupa bahawa HPA lahir dari hasil keringat mereka terdahulu yang berjuang dengan penuh kepayahan."

Boikot